Hoe zet je films/foto's/ muziek via de computer/laptop met een usb kabeltje op je samsung galaxy tab 10.1?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is afhankelijk van welk formaat je hebt gedownload of in bezit hebt. De samsung galaxy tab ondersteund (mpeg4, H.264, H.263, Sorenson codec, DivX HD/ XviD, VC-1) and video formats (3GP (MPEG-4), WMV (Advanced Systems Format), AVI (divx), MKV, FLV). Dus als je daarvan een video hebt kun je via mijn computer de samsung galaxy tab aanklikken en de bestanden daarheen kopiëren. Als het niet het juiste formaat is of niet optimaal kun je een samsung galaxy video converter gebruiken om het om te zetten naar het juiste formaat.

Plug je Tab via het USB kabeltje aan je PC. Even wachten en dan verschijnt er op je Tab: USB connected. Dan komt er een venster met oa Mount, daarop klikken. Daarna de gewenste bestanden overslepen. Je Tab lospulggen, en dan verschijnt er : USB storage off, ja klikken. Spelen maar!

De makkelijkste manier is het programma Kies op je pc te installeren: http://www.samsung.com/nl/consumer/mobile-phone/mobile-phones/tab/GT-P7500FKDPHN-supportforward Daarmee kun je eenvoudig back-ups maken van alles wat er op je toestel staat, en omgekeerd kun je ook films, foto's, muziek, documenten etc. heel simpel van je pc of laptop overzetten naar je Galaxy Tab.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100