De harde schijf van mijn PC is stuk. Volgens de hersteller total loss. Van de laatste dag had ik geen back-up en dat heb ik echt nodig ?

Het gaat om een HP van 2009. De professionele hersteller (géén tijd om te zoeken) heeft me snel een nieuwe pc verkocht. Van de laatste dagen had ik geen back-up gemaakt en net daar staan belangrijke fotos op nodig voor een rechtszaak.Wie kent een bedrijf dat mij kan helpen ?

Toegevoegd na 3 dagen:
Het begon in feite als volgt : mijn besturingsysteem (vista) kon de schijf niet meer "vinden".Na het 10 maal indrukken van controle alt delete lukte het soms wel. Een vriend vond een fout contact aan de voeding van de HD. Stekkertje zat wat los zei hij.Bevestiging met een nylonstripje verhielp het probleem effectief. Maar een paar dagen later gaf de PC het finaal op...Een officiële hersteller stelde vast dat heel de PC finaal stuk was. Zowel voeding, moederbord als HD. Ik verving zelf nog de voeding maar dat loste dus niks op. Kan het dat dit alles veroorzaakt werd door één defect stekkertje ? Of ben ik gewoon opgelicht. (ik kocht meteen een nieuwe PC want beroepshalve nodig). Belangrijkste voor mij is het recupereren van de gegevens op de HD van de laatste week. Van de rest heb ik een back-up.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit kun je laten doen door Seagate herstelservices. Ik heb alleen geen enkel idee van de kosten. Ze werken wel op basis van no cure no pay. succes

Bronnen:
https://services.seagate.com/dutch.aspx?SR...

Als het enkel de controller is welke defect is kan uw data nog gered worden maar daar moet u iemand voor kennen die de moeite wil doen. Als daarentegen het aandrijfmechanische pak is ziet het er niet goed uit. In principe kan echt elk softwarebedrijf(je) dit aan. Succes.

Allereerst.....is de harddisk gecrashed of het syteem. in het laatste geval kun je de disk uit je computer halen en ergens anders inpluggen en de data ophalen. Je fotos staan dan gewoon op de HDD. Als de disk gecrashed is vind ik het raar dat een bedrijf je een nieuwe computer probeert aan te smeren en dan gaan voorgaande verhalen op. Groet, Rob

Wanneer je HD echt kapot is heb je ook niets aan een backup op die HD maar extern www.reqordatarecovery.com/data-recovery dit kost je vanaf 400€ er zijn er zat die het doen zoek op google het kan je veel geld gaan kosten er zijn op zdnet.com een paar programma`s waarmee je het zelf gratis kan proberen. Ps heeft de HD nooit eerst veel geluid gemaakt een kenmerk dat hij het gaat begeven hierboven maar weer een bewijs maak een backup op externe HD van je bestanden.

Bronnen:
google

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100