Nieuwe laptop gekocht, nieuw windows erop en nu word de 2e videokaart niet herkent. start niet op code 10. Asus X73sd - Geforce 610m. iemand suggesti?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Beste nick, Het is gelukt om de 2e videokaart aan de gang te krijgen. Het gene dat ik heb gedaan is de nvidia drivers downloaden van de asus site die uitgepakt op me bureaublad. Meteen de display drivers installeren lukt niet maar er staat nog een mapje bij dat heet displaycontrolpanel daar had ik ook wat aangeklikt. Later toen ik weer set-up probeerde pakte hij hem ineens. Dus probeer het eens zou ik zeggen :) gr mikeanl

Zoek op het internet naar de jyiste drivers, hij deed het op de voor geïnstalleerde versie toch wel? Als ik het goed begrijp start de laptop wel gewoon op, en wordt de 2e videokaart niet herkent?

zoals ik het lees kan het zijn dat je videokaart moet update. In de bron staat de link succes,

Wat je zoekt is de Optimus driver van Nvidia, deze zorgt ervoor dat er geschakeld kan worden tussen je twee GPU's. http://www.nvidia.com/object/optimus_win7_x64_notebook_189.42.html Zorg eerst dat de Nvidia drivers die je nu hebt goed geDEinstalleerd zijn en update eerst de Intel GPU drivers.

Bronnen:
http://gathering.tweakers.net/forum/list_m...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100