Mijn printer met wifi print soms niet, hoe kan dat?

Het duurt vrij lang voordat mijn printer iets print. Soms print hij niet, er verschijnt dan in beeld dat er geen verbinding is. Maar als ik dan de instellingen controleer dan is alles in orde. Ook print hij dan een testpagina. Vaak moet ik hem wel een keer of 6 uit en aanzetten voordat ie iets doet. Ik word er af en toe gek van.

Weet jij het antwoord?

/2500

dat moet bijna wel een slechte verbinding zijn een pagina wordt bijvoorbeeld verzonden in pakketjes als de zender deze elke keer net niet als een heel pakket ontvangt dan vraag hij deze opnieuw op het kan helpen hij begint pas te printen als het hele document binnen is de router op een ander plek te zetten ? of de printer ?

vaak komt het voor dat de router niet meer gezien wordt door een apparaat, vooral de modem/routers die Ziggo gebruikt hebben daar een handje van. Andere apparaten zien gewoon je wifi terwijl een ander apparaat de wifi van die modem/router niet ziet. Als je dan de modem/router reset werkt opeens alles weer. Waar het aan ligt weet ik niet, ik hoor wel dat veel mensen dit ervaren, dus misschien is dit bij jou ook wel zo.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100