2de generatie intel core i5 2430M Nvidia GeForce GT520M - 1GB 6GB RAM geheugen Vraag: kan ik met deze hardware redelijk gamen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Jaa zeker heel erg goed zelfs 1GB videokaart is ruim voldoende Maar licht ook beetje aan welke games

Ja behalve de videokaart is een beetje aan de lage kant. Je zou Battefield 3 niet echt goed kunnen spelen. Ik zou een betere videokaart kopen. Heel veel mensen besparen op de videokaart, dat moet je niet doen daar krijg je snel spijt van. Je kan beter 4GB werkgeheugen pakken en wat meer uitbesteden aan een betere videokaart. Welke spellen wil je spelen?

Als je zware spellen gaat spelen is de GT520M echt bagger. Dat is een grafische kaart voor midrange videobewerking en om HD films te bekijken. De 6Gb RAM zul je over 1 tot 2 jaar zeker wel nodig hebben aangezien elk programma steeds meer intern geheugen gaat vereisen. Ik zou dus ook niet op de RAM gaan bezuinigen. De processor is zeker weten genoeg voor welk spel dan ook. Ik raad je aan om verder te kijken naar een laptop met een betere grafische kaart. Bij Nvidia moet je ongeveer boven de x5xx zitten. Bij ATi boven de x7xx. Kijk naar het getal dat ik heb aangegeven. Als je daarboven zit is het in bijna elk geval goed.

Als je iets meer wilt uitgeven, zou ik een Ati 6770 aanraden. Prima kaartje.

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/285128/sapp...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100