USB een naam geven, zodat hij in elke computer 'G:' heet. Wie kan me helpen?

Ik heb 2 computers waarop ik mijn USB stick gebruik voor het maken van een HTML website.

In mijn ene computer heet deze USB stick 'D:' en in mn andere heet hij 'G:'
hierdoor moet ik elke keer mijn HTML ding veranderen. Hoe kan ik mijn USB-stick een definitieve naam geven? dus dat hij in beide computers bijvoorbeeld 'G:' heet.

Hopelijk kan iemand mij helpen.

Toegevoegd na 1 minuut:
Dus dat hij in elke computer dezelfde schijf heet.

Weet jij het antwoord?

/2500

In windows XP kon je met rechts op de USB klikken in het overzicht en dan 'Kies drive letter' selecteren. Dit moet je overigens een keer in elke PC doen. Daarna zou hij dit moeten onthouden. Maareh.. Ik sna niet waarom het een probleem is. Als je een website bouwt welke afhankelijk is van de drive dat je de site op opent dan doe je iets fout Links ed. zou je op de site zelf relatief moeten maken. Dus ../images/image1.gif in plaats van d:\website\images\image1.gif.

Steek je een usb-stick in de computer, dan krijgt die een schijfletter, bijvoorbeeld F, en de vermelding VERWISSELBARE SCHIJF. Zitten er ook nog andere usb-sticks in de computer – of (lege) schijfstations – dan heb je soms twee of meer stations met de naam VERWISSELBARE SCHIJF. Dat is erg verwarrend. Je kan je usb-stick echter een naam geven. Klik met de rechtermuisknop op de schijfletter en kies EIGENSCHAPPEN. In het tabblad ALGEMEEN dat nu verschijnt, pas je de naam aan, waarna je op OK klikt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100