Bestaat er een manier om het bereik van wifi de verhogen?

Dus iets wat je tussen de modem en computer in het stopcontact doet ofzo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja die zijn er het heet een wifi versterker. deze zijn er in 3 uitvoeringen 1Wifi repeaters die je huidige wifi signaal oppikken en opnieuw uitzenden 2Access Points met hoog zendvermogen ter vervanging van je huidige apparatuur 3Wifi antennes die op een access point kan worden gemonteerd voor meer zendvermogen in link nog wat meer informatie over deze producten. gr

Bronnen:
http://www.wifishop.nl/klantenservice/prod...

Ja dit kan! Je kan het helemaal zelf maken. Het is een soort van windsurfer die je signaal versterkt. Volg deze stappen: http://sites.google.com/site/computertip/antenneversterker#TOC-Maak-een-eenvoudige-antennereflecto Veel succes

wat ook kan is je draadloze bereik verplaatsen/uitbreiden dmv internet vai stopcontact zie voorbeeld er zijn andere merken die wellicht goedkoper zijn Toegevoegd na 2 minuten: let wel dat je een starterskit koopt ;)

Bronnen:
http://www.devolo.nl/consumer/77_dlan-200-...

Je kunt ook andere firmware in je router laden. Je router moet dir dan wel ondersteunen. Kijk eens op http://www.dd-wrt.com . Het aanpassen van je firmware is natuurlijk wel op eigen risico.

en de frequentie van je router verzetten naar 1 ,6 of 11 doe je door in te loggen op je router

Bij een aantal routers is het heel eenvoudig. In het instellingenmenu van je router kun je soms instellen in welk land je verblijft. Als je daar de VS invult, zal het zendvermogen hoger worden. In de VS is een hoger zendvermogen toegestaan dan in de EU. Kijk even in de gebruiksaanwijzing van je router.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100