Ik wil mijn laptop in een docking station rechtop in mijn boot zetten. Dus met de voorkant naar beneden. Blijft de lap top dan goed werken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Theoretisch zouden de lagers van de ventilatoren en van de optische drive harder slijten, ook zou je de harddisk opnieuw moeten formateren. Maar dit is puur theoretisch, in de praktijk zal je laptop er niet eerder kapot van gaan. Hetgene waar laptops vooral gevoelig voor zijn, zijn schokken en stoten. Als je de harddisk zou vervangen door een SSD, zou ook dat geen reden meer mogen zijn.

Ik zou niet weten waarom niet :) Het kan zijn dat je iets lastiger een CD in je laptop kunt stoppen, maar in principe moet het volgens mij niet uit maken hoe om je de laptop houdt.

Hij werkt wel, maar op langetermijn heb je meer kans op een defect. De draaiende onderdelen draaien namelijk niet meer plat, maar rechtop waardoor de as uit balans kan raken en er later een defect op kan treden.

Tuurlijk werkt het goed, daar is een docking station voor bedoeld, als het een speedboot is die op de golven klapt, ligt het anders, normale stabiele boot geen probleem!

het zou wel kunnen maar vanwege die draaiende onderdelen (kan) het slecht zijn bijvoorbeeld voor de harde schijf en misschien voor de scharnieren? maar het zou niet erg moeten zijn sommige mensen hangen hun computer toch ook op?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100