hoe kan het dat mijn beeldscherm zwart blijft na opnieuw de videokaart er in doen?

mijn videokaart deed het niet goed, dus ik had hem eruit gehaald en toen weer erin. maar als ik nu mijn beeldscherm erop aansluit dan krijg ik een zwart beeld te zien, hoe kan dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn videokaarten die een extra stekkertje nodig hebben voor stroom, als je die vergeet gebeurt er niks. Toegevoegd na 15 uur: Het is ook handig om de DVI stekker, als je 2 uitgangen hebt op de eerste (staat erin gegraveerd) aan te sluiten, dan krijg je direct bij de boot beeld, anders moet je wachten tot je in windows zit.

Misschien heb je je videokaart beschadigd of niet goed aangesloten. En waaruit maak je op dat je videokaart het niet goed deed?

Probeer de grafische kaart te verplaatsen naar een andere PCI slot. Je kunt ook dit proberen: 1) Probeer een "hard restart". Dit doe je door de aan/uit knop van je computer ingedrukt te houden. Druk dan ook op f8 (kan ook een andere toets zijn). Je moet namelijk naar de BIOS van je computer 2) Herstart de computer nu in "safe mode" 3) Als je computer nu is opgestart, verwijder dan alle grafische kaart drivers. Je moet wel weten wat voor grafische kaart je precies hebt. 4) Download al je grafische kaart drivers opnieuw

Misschien is je beeldscherm ook kapot?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100