Is de Macbook Pro 15-inch: 2,0 GHz geschikt voor gamen?

Specs:

15-inch: 2,0 GHz
2,0-GHz quad-core
Intel Core i7
4 GB, 1333 MHz
500 GB, 5400 rpm1
Intel HD Graphics 3000
AMD Radeon HD 6490M met 256 MB GDDR5
Ingebouwde batterij (7 uur)2

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1. Die andere 15" MBP is beter om te gamen, de grafische kaart van de MBP die je nu opnoemt is zwak. 2. MBP is niet om te gamen (of je wil er Windows op gaan zetten met Bootcamp). 3. Als je voor 2200 euro een Laptop gaat kopen om te gamen koop dan een Windows laptop, dan kan je ongeveer de hoogst mogelijke gamingspecs kiezen die je wil.

Ik heb een Macbook Pro, en nee. Hij is niet geschikt om op te gamen. Bij MineCraft begint hij al super heet te worden. Een Macbook kan je beter nemen voor de wat meer grafische dingen.

Zeker er zit een goede videokaart in en een sterke processor (quad-core 2.0 GHz), een van de sterkste processoren voor laptops op t moment. Mocht je spel toch niet ideaal draaien dan kan je overwegen het werkgeheugen (4GB) verder uit te breiden tot 8GB (max. bij de Macbook naar mijn weten)

om te gamen zou ik sowieso windows aanraden, daar zijn de meeste games voor gemaakt. het is geen slechte laptop, maar laptops zijn voor kantoordingen op schoot.. niet om te gamen ;) en dan ook nog geen windows.. een van de minder geschikte laptops.

256mb videokaart lijkt mij weinig of heb ik het fout?

Dit is een goede gaming laptop, alhoewel een grafische kaart met 256 mb niet erg veel aan kan. De i7 processor is een hele goede processor om te gamen en 4gb ram geheugen is ook genoeg maar verwacht niet dat je de grafieken heel erg hoog kunt zetten met nieuwere spellen.

het kan wel. als je hem via de stroomkabel gewoon aansluit maar ik zal het niet aanraden. Ik zelf heb de 13-inch maar die gebruik ik vooral voor school en gewoon dumpert/twitter/facebook/msn dat soort dingen. En als ik echt wil gamen ga ik op me computer zitten. Maar er zijn wel een aantal leuke games voor de mac. moet je maar op steam kijken.

Ik game zelf op mijn macs omdat ik geen hardcore gamer ben: ik doe grafisch werk met mijn macs en speel soms graag even een potje minecraft of teamfortress. Verwacht geen superprestaties en het aanbod voor mac is al helemaal belabberd. Wil je de mac om andere redenen, en wil je gewoon soms een spelletje spelen dan voldoet het prima. Het aanbod is "leuk" en als jou game er niet tussen zit kan je altijd even bootcamp op je mac gooien. Maar een echte krachtpatser op gamegebied? Nhe. Maja, als gamer moet je uberhaupt geen laptop kopen. Dat is gewoon vragen om problemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100