kan ik een externe hardeschijf aansluiten op het nieuwe modem van ziggo

ik wil graag een externe hardeschijf in mijn netwerk hebben thuis, en heb pas van ziggo een nieuwe ubee wi-fi modem gekregen met een usb aansluiting. kan ik hierop een externe hardeschijf aansluiten??

Toegevoegd na 4 uur:
het type is trouwens ubeeevw320b

Weet jij het antwoord?

/2500

Helaas kun je met de usb-aansluiting op deze modem niets doen! Toegevoegd na 14 minuten: Rechstreeks uit de bijbehorende handleiding:

Bronnen:
http://ziggo.uberfail.nl/misc/handleiding-...

Nee is niet mogelijk. Die moet je aansluiten op router.

Als ik het goed heb begrepen ,zou er vrij snel een driver worden aangeboden op de website van de fabrikant. OP dit moment kunt U nog geen gebruik maken van deze optie. U zult dus nog heel even geduld moeten bewaren totdat op de volgende website de juiste driver als een zip bestand wort aangeboden. Dat U er dus helemaal niets mee kunt / aan heeft is dus beslist onjuist. Er zijn nu al veel te veel ontevreden klanten,dus dat hoeft niet lang meer te duren. Het antwoord is dus -want U vraagt niet of het nú meteen kan- ..JA ! http://www.ubeeinteractive.com/index.php/site/support De bovenste is Uw modem router. Groet:Zoekertje

Mij lijkt dat de USB pport bedoeld is voor een Dongle, voor draadloos internet. Daar kun je dan geen HD op aansluiten. Een router is geen netwerkserver. Mar hou me ten goede, er kan inmiddels best wel weer een nieuwe ontwikkeling zijn waar ik nog niet van op de hoogte ben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100