Ipod schermpje kapot. Wat moet ik doen?!

Mijn Ipod schermpje is kapot. Echt een enorme barst. Hij is uit mijn zak gevallen. Dus er staat waarschijnlijk geen garantie op. Of wel? En hij is ook niet verzekert. :( Maar ik heb het geld niet om hem te repareren. :( Wat moet ik doen??? O_o

Weet jij het antwoord?

/2500

Aan je antwoord te zien heb je een iPhone (gesteld via...) Zet de muziek op je iPhone en gebruik die als muziekspeler, dan heb je ook maar 1 apparaat in je broekzak. Andere mogelijkheid: koop een goedkopere simpele MP3 speler, het gaat om de muziek toch? of moet je de blits maken met een product van de Apple store? Toegevoegd na 6 minuten: Het is natuurlijk sneu voor je, maar wel een les dat je voorzichtig met dure spullen moet omgaan. Als je nu het geld niet hebt moet je sparen, zodat je op een later tijdstip de iPod kunt laten repareren of vervangen door een nieuwer, moderner apparaat. Shit doesn't just happen, it is always made by assholes ;-)

Vraag aan de winkelier of die hem wil maken

aangezien dit buiten de garantie valt is het 'n duur grapje om hem bij apple aan te bieden, maar er zijn ook niet officiele ipod reparateurs, dus google eens wat rond de prijzen verschillen nog al dis wat let je het apparaat is toch al buiten garantie Toegevoegd na 3 minuten: tip iphone of ipods nooit in je broekzak meenemen de schermen kunnen hier ook door breken of defect raken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100