bestaat er een programma waarmee je niet op je pc kan voor een bepaalde tijd?

dan bedoel ik dat je de pc niet kan aan doen bv van 9 tot 12 uur of zo. Maar dan ook zonder wachtwoord dat het ook echt definitief is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

hoi nino543210, tsja, vroeger een deugd, maar tegenwoordig een vies woord. toch wil ik je deze vloek niet onthouden. willen mensen met tere oogjes deze nu sluiten, want er volgt een serieuze vloek die ouderwets vloeken doet verbleken. . . . . . . . . genoeg gescrolld? . . . . daar komt ie dan: DICIPLINE..... tsja, een beetje zelfdiscipline zou wonderen doen. gewoon knopje uit, en met wat belangrijk is, verder gaan. prioriteiten stellen en je er aan houden. vroeger was dat een deugd, maar ja, tijden veranderen. veel sterkte, want ik ben ook verslaafd aan de PC. groeten, Dré

Haha, jij probeert jezelf er toe te zetten examens te leren of niet? :D Hier, http://www.kidswatch.com/Time-Limit-Controls.php 15 dagen gratis demo.

Dat kids watch is alleen handig als je zelf er geen controle over hebt, want je installeert het zelf en kan het dus ook zelf uit en aanzetten. Dat is dus niet definitief, er is ook geen manier om dat zo te regelen zoals je zou willen. Tenzij het inderdaad is om je kinderen tegen te houden tussen bepaalde tijden te internetten. Gewoon uitzetten is anders de beste optie.

Op sommige routers kan je een blokkeringsschema instellen. (mijne is de WNDR3700, maar een hoop andere kunnen dat ook). Dus welke dagen van heo laat tot hoe laat. Je kan dan wel op de computer, maar niet op het internet. Je kan dan in ieder geval netjes je documenten opslaan als je ermee aan het werk was. Een andere gratis tip is Timeslot: http://www.mijnkindonline.nl/1553/timeslot-gratis-timer-sofware-voor.htm Toegevoegd na 13 minuten: Je laat dan een ander het wachtwoord instellen. Dan stel je dus een schema in, en daar kan je niks meer aan veranderen. Als je je je computer onvoorwaardelijk blokkeert voor jezelf, zonder enig mogelijkheid voor ook maar iemand om het te ongedaan te maken bijvoorbeeld bij noodgevallen, of er gaat iets fout en je computer komt niet meer van het slot af, dan ga je in hele leuke situaties meemaken...

Dit programma heb ik jarenlang gebruikt,tot de jeugd duidelijk aantoonden,dat zij hun huiswerk wel maakten. http://www.softpedia.com/get/System/Launchers-Shutdown-Tools/Sleep-Moon.shtml Het is dus GEEN Demo-versie ,maar GRATIS Groet:Zoekertje TIP:Click op afbeelding om te vergroten Toegevoegd na 1 dag: EXTRA http://www.snapfiles.com/get/tshutdown.HTML Hierbij is NET Framework wel een vereiste) te vinden : http://www.microsoft.com/downloads/en/confirmation.aspx?familyId=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6&displayLang=en Bekijk de screenshot en kies uit deze 2 opties,welke beiden GRATIS zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100