Kan ik in mijn laptop het werkgeheugen zomaar upgraden?

Binnenkort komt mijn Toshiba P300-23e binnen.

Een mooi laptopje, maar ik wil van de 4Gb DDR2 geheugen draaiend op 800 MHz naar 6/8Gb DDR3 geheugen draaiend op 1066 MHzb.

Kan ik dit zomaar doen? Of moet het moederboard dit ook ondersteunen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het erin past, dan werkt het wel. Maar bedenk je wel, dat het geen zin heeft om meer geheugen dan 4Gb te installeren op een 32-bits OS, en dat is de meest voorkomende variant van Windows. Alles daarboven kan dat OS niet aanspreken. (Feitelijk 3,2 Gb) Toegevoegd na 10 minuten: Kan dus best, kijk maar in de specs: standaard : 4,096 (2,048 + 2,048) MB maximale uitbreiding tot : 8,192 MB technologie : DDR2 RAM (800 MHz)

Bronnen:
http://nl.computers.toshiba-europe.com/inn...

hoe wil jij in een ddr 2 slot een ddr 3 sim plaatsen (ik heb het niet over the sims 3 dat is een spelletje), dat gaat nooit niet passen of het moederbord moet extra geheugen banken hebben. dat komt nooit voor of je moet custom een moederbord etc laten fabriceren, ik dacht dat je ict wou gaan doen, op deze vragen zou je het antwoord zelf op moeten zoeken door bijvoorbeeld op internet de specificatie's etc op te zoeken (is gewoon een vriendelijk advies)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100