Als ik een .doc bestand wil downloaden, lukt het niet. Ik heb het ookal geprobeerd met openen met.. 'virtualization', maar tevergeefs. Help!

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien heb je een andere versie van windows? Probeer wordviewer te downloaden. Dat zou volgens mij het probleem wel op kunnen lossen.

Plak de url in de browser en mogelijk wordt dit niet-compatible bestand dán wél op de normale wijze gedownload. Groet:Zoekertje

Verander de extensie van het bestand. Dat wil zeggen: Rechter-muisknop op het bestand, Klik op 'naam wijzigen', Verander '.doc' in '.pdf' (of iets anders), Druk op enter, En verander het nu weer terug in '.doc'. Als er al iets anders stond dan .doc bij het downloaden, verander je dit gewoon in '.doc'.

hoi Atze Dijkstra, downloaden van DOC bestanden kan gevaarlijk zijn. in dergelijke bestanden kunnen foute programmaatjes verborgen zitten. wanneer je de extensie veranderd in TXT dan gaat het wel. uiteraard moet je na ontvangst voor het weergeven de juiste extensie weer terugzetten. dit werkt ook zo met EXE en andere bestandstypen. gewoon veranderen in TXT, verzenden, en terugzetten. je kan ook de beveiliging (tijdelijk) uitschakelen. veel suc6 groeten, Dré

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100