wat is een goede computer die aan mijn eisen voldoen. (zie beschrijving)

eisen:

veel geheugen: waar veel games op kunne,

een hele goede processor die nieuwe/aankomende games aankan,

een hele goede videokaart die o.a spellen als Duke Nukem forever aankan op de hoogste kwaliteit.

het besturingssysteem moet Windows 7 zijn (geen Apple)

het merk maakt niet uitalvast besdankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze is dan wel goed:

Bronnen:
http://www.alternate.nl/html/product/PC_Co...

Dan zou ik een keuze maken tussen Sony computers en HP. Minimum RAM geheugen is 4 GB dat zeker is aangewezen (hoe hoger dan 4GB hoe beter) en bovendien moet je eventueel zien dat je een Dualcore of hogere processor kunt nemen. Richtprijs voor laptop: 1.200 euro Richtprijs voor desktop: 850 euro

In zo'n geval zou ik altijd kiezen voor een door een (internet)pc-boer in elkaar gezet door jouw uitgekozen systeem en kiezen voor een hoogwaardige stevige voeding (voor latere uitbreiding). Als je even een budget in je vraag zet kunnen we beter adviseren. Toegevoegd na 15 minuten: jouw=jou

Je PC zal dan een Asus (overclock) moederbord moeten hebben, quadcore CPU, 8 gig geheugen, Nvidia GeForce GTX 570 o.i.d. aparte geluidskaart, dus geen beeld en geluid onboard, W7 64 Bits. Voor een paar jaar heb je daar genoeg aan.

je moet een game pc kopen. de goedkoopste is ongev. 400 euro

Weet niet hoeveel geld je te besteden hebt maar ik zou er lekker zelf 1 samenstellen bij Alternate. Dat is nog altijd het beste!

@Rudywim, voor 400 Euro krijg je nooit een goede PC. Dan krijg je waarschijnlijk een single core met 2 gig ram. Je kan het beste zelf je Pc samenstellen. Ik heb dat zelf namelijk ook gedaan. Dan ben je goedkoper uit en heb je nog eens betere onderdelen ook. Ik bestelde mijn onderdelen op www.mycom.nl Als je daar bij de rubriek componenten kijkt zie je allen wat je nodig hebt in een pc in aparte groepjes samengesteld. Let er wel op dat de sockets overeenkomen. Anders zit je dalijk met een dure processor die niet in je moederbord past. Over de voeding, hiervoor moet je ALTIJD een goede kopen. Als je op een voeding bezuinigd, kan je je Pc slopen! Als je een beetje engels kan raad ik je aan om dit stuk te lezen. http://www.techsupportforum.com/forums/f210/power-supply-information-and-selection-192217.html Anders kan je de tekst nog in google vertaling stoppen. Verder raad ik je aan om minimaal 6Gig aan DDR3 Ram te nemen, een snelle quadcore. Een videokaart als dit: http://www.mycom.nl/Product/Componenten-Videokaart/XFX-Radeon-HD6870-DUAL-BLACK,1GB/1109965 Een voeding als dit: http://www.mycom.nl/Product/Componenten-Voeding/XFX-PRO-Core-Edition-650WATT/1082197 Een moederbord als dit: http://www.mycom.nl/Product/Componenten-Moederbord/Asus-M4A88TM,sAM3/286889 RAM sticks als dit: http://www.mycom.nl/Product/Componenten-Geheugen/Mushkin-Silverline-DDR3-13334GB/1147749 Processor als dit: http://www.mycom.nl/Product/Componenten-Processor/AMD-Phenom-II-X4-970-Black-E,-sAM3/300062 Of dit als je een groot budget hebt: http://www.mycom.nl/Product/Componenten-Processor/AMD-Phenom-II-X6-1090T-Black-E,AM3/282896 Kast en harde schijf is natuurlijk een subjectieve keuze. Veel Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100