Monitor geeft error: Out Of Range?

Ik wilde de nieuwste driver installeren voor mijn grafische kaart, maar tijdens het installeren viel de computer uit,
en toen ik hem opnieuw op had gestart kreeg ik de melding:

Out Of Range
H.Frequency: 90.1 KHz
V.Frequency: 60.1 Hz

Ik krijg deze melding na het scherm van: Windows starten...
(dus het scherm met gebruikersaccounts kan ik niet meer zien)

Ik heb al geprobeerd om in veilige modus op te starten, maar dit helpt ook niet.

Ik kan wel aan de geluiden horen dat ik nog wel in kan loggen op mijn eigen (gebruikers)account, maar ik kan dus niet zien wat ik doe?!

Help alsjeblieft?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Al in veilige modus proberen op te starten? F8 na eerste scherm bij opstarten en soms tijdens. je kan dan altijd de driver ongedaan maken. Toegevoegd na 1 minuut: dus wanneer je de PC aanzet even wachten tot je het eerste scherm ziet, nadat deze weg is op F8 drukken, niet ingedrukt houden maar een paar keer aanslaan. Toegevoegd na 1 minuut: vanaf daar kan je kiezen uit verschillende opties en hier kies je: windows opstarten in veilige modus.

Deze frequentie van 90 KHZ is wel een hele vreemde als ik heel eerlijk moet zijn. Mijn antwoord op deze vraag is dus : BIOS benaderen>>>de zogenaamde fabrieksinstellingen kiezen>> beantwoorden met Y (ja) bij het doorstarten van Uw Pc en dan met rechts op het bureaublad clicken om in de" Resolutie aanpassen" te komen,daar op geavanceerde instellingen clicken> 2e tabblad kiezen en het eens testen met een lagere rate qua Khz ( bijv. 70 ,72 of 75 Khz) Desnoods het volgende tabblad kiezen : Problemen oplossen. ATI heeft trouwens een speciaal stukje software om een groot deel van de grafische kaarten aan te passen. Misschien iets voor U ! Groet:Zoekertje Toegevoegd na 6 minuten: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/downloads.aspx Hier kunt U The Catalyst downloaden.

Opstarten met een bootcd. Dan zou het moeten werken, en kan je eventueel dingen veranderen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100