Mijn € toets doet het niet meer. Hoe los ik dit op?

Op mijn laptop zit een toets voor het euroteken, maar die doet het niet meer. Het kan nog wel via ctrl + alt + 5, maar dat is zo omslachtig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een zeer gemakkelijk alternatief is vaak gewoon de drie letters EUR intikken. Werkt namelijk altijd, wordt door iedere printer ondersteund.

Soms is het ook zo dat je toetsenbord instellingen zijn veranderd van Verenigde Staten (internationaal) naar Nederlands! Dat doet ie het ook niet meer zo als eerst!

Soms doet het toetsenbord het ook met ctr + alt + E

Heb mijn lange antwoord verwijderd en deze aangepaste versie gemaakt. Voor de geen waarbij de combi Ctrl + Alt + 5 niet werkt kun je het volgende doen: Binnen Control Panel onder Regional and Language settings het tabblad Languages openen dan klikken op Details en kiezen voor: Dutch (Netherlands) - United States-International. Dan werkt de combi Ctrl + Alt + 5 in alle windows applicaties ook Internet Explorer echter niet binnen Firefox die ik zelf gebruik. Indien je een Fn toets op je laptop hebt kun je Fn + Alt + 0128 proberen. Ik ben nog op zoek naar het antwoord op de originele vraag. Maar mischien zit het hem ook in Regional and Language opties binnen Control Panel. Kan dat helaas zelf niet testen Toegevoegd na 6 minuten: In firefox kun je onder Tools - Options Tabblad Content en bij languages Choose klikken en daar Dutch toevoegen en die via move up boven aan zetten. dan werkt de combi Ctrl + Alt + 5 ook in firefox €

zit er vuil onder je toetsen! dan zou ook een reden zijn! of door een anderen reden!

Ik denk dat je pc klok niet goed staat, waarschijnlijk is hij terug gezet naar de FL tijd ;-)

Wat denk je van de rechtse Alt toets, samen met de "gewone" toets 5?

naar de winkel gaan en als je nog garantie heb dan maken ze het voor je . dan moet je wel het bonnetje nog hebben.

Bronnen:
bbc

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100