Kan je 2 de zelfde draadloze muizen in het zelfde huis gebruiken?

Als het allebij het van het zelde merk is en zelfe frequentie is. Dacht namelijk dat dat gaat storen of ziets.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat kan. Als de muizen gebruik maken op infrarode technologie dan is de afstand te beperkt om in de weg te zitten. Bij muizen die via bluetooth communiceren krijgt ele apparaat zijn eigen verbinding juist om te voorkomen dat ze elkaar in de weg kunnen zitten. Toegevoegd na 2 minuten: Als een muis op een radiofrequentie werkt kunnen ze elkaar zeker in de weg zitten als ze op dezelfde frequentie zitten. In dit soort muizen moet je dan de frequenties aanpassen. Volgens mij heb je het minst last van storing met bluetooth technologie.

Bronnen:
http://www.tech-faq.com/nl/hoe-een-draadlo...

Als die draadloze muizen te dicht bij elkaar zijn,dan storen ze elkaars frekwentie wel,maar anders niet hoor. Omdat ze via een infrarood signaal werken. Maar ligt erook aan wat voor merk draadloze muis je hebt.

De radio in een draadloze muis heeft een paar kanalen, Daarom moet je ook een "connect" actie uitvoeren voordat je computer het ziet. Dan wordt de verbinding gelegd. De andere muis "ziet" dat dit kanaal al bezet is en zal dan via een andere kanaal een verbinding leggen met de andere computer. Met infrarood zal het inderdaaad niet zo´n probleem zijn en met Bluetooth kan je ook meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100