Hoe kan ik voorkomen dat Windows Verkenner in Vista steeds de standaardinstellingen terugzet?

De Windows Verkenner heeft in Vista standaard (als je voor details hebt gekozen) de rijkop "Naam - Genomen Op - Labels - Grootte - Classificatie". Iedere keer als ik dit verander naar de categorieën die ik wil, dan gaat deze verandering een tijdje goed, maar na verloop van tijd staat de standaardinstelling weer terug. Erg irritant. Weet iemand hoe ik dit kan verhelpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit is een bekend probleem. Een deel van de oplossing kun je vinden door te zoeken op de sites die ik hieronder noem, bij Bronnen. Alternatief is dat je het gratis programma xplorer2 installeert. Heb ik ook gedaan. Ben je meteen van die ellende af, en je hebt nog extra mogelijkheden ook. xplorer2 is gratis. Er is ook een uitgebreide versie die wel geld kost, maar de gratis versie is voldoende. 't Is een vriendelijk programma dat je niet continu oproept de betaalde versie te kopen. Zie de onderste Bron hieronder.

Bronnen:
http://www.howtogeek.com/tag/windows-vista/
http://www.theeldergeekvista.com/
http://www.vista4beginners.com/
http://www.vistaclues.com/
http://www.zabkat.com/

Windows 7, of Windows XP installeren... Windows Vista en in het verleden Windows ME zijn voor mij versies die ze beter niet hadden hoeven uit te brengen... Het zijn de 'bugs' in de software die dit steeds terug zetten. Alleen bij Microsoft informeren kan helpen. Hoewel ik verwacht dat zij je zullen doorverwijzen naar de producent van je computer. Microsoft kan namelijk erg slecht tegen kritiek en zullen problemen met hun software in de meeste gevallen... Het zullen de problemen in hun software praktisch neerleggen bij de computerfabrikant...

Ga in de map staan die je wilt wijzigen. Klik in de bovenste commando balk op beeld en kies daar voor details kiezen. Je ziet daar vinkjes staan bij de items die je in de mapweergave ziet. Zoals je ziet kun je erg veel details weergeven Door een keuze aan te klikken kun je die met de pijltjes omhoog en omlaag verschuiven naar een andere plaats, dus de kopvolgorde wijzigen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100