Hoe Windows xp opnieuw installeren

Ik heb mijn minilaptop met Windows xp gekocht alleen nu wil ik hem verkopen alleen hoe wil ik Windows opnieuw installeren hoe kan dit ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Indien je een Windows XP-cd hebt, kun je deze er in doen. Dan moet je vervolgens de hele laptop formatteren. Dit houdt in dat je dan al je gegevens van de laptop verwijderd. En vervolgens kun je verder gaan met de installatie, dit wijst zichzelf uit hoe dit moet. En je moet ook een serie-nummer hebben, maar als je de originele Windows XP cd hebt, zal dit geen probleem zijn.

Je zou ook een USB Bootable kunnen maken mocht je geen Windows XP CD hebben. USB Bootable Maken: http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/666909-USB-stick-Bootable-maken en daarna ga je naar je BIOS (tijdens het opstarten op F9 drukken is bij mij naar de BIOS maar dat kan bij jou anders zijn) en selecteer je / stel je in dat hij opstart vanaf de usb. http://nl.hardware.info/forum/threads/263170-ubs-opstarten-van-uit-de-bios Doe dan de USB erin die je bootable gemaakt hebt en klik save + exit. Succes! :)

Kijk eens in de bios of je minilaptop ook usb dvd/cd ondersteund. Je zou dan met een externe ( losse) dvd/cd speler je Xp kunnen installeren. Wellicht heb je iemand in je kennissenkring die een dergelijk apparaat bezit. Je zal in de bios moeten instellen dat er eerst wordt gezocht naar opstarten van cd/dvd en dan rustig de stappen volgen die in beeld komen. Succes Toegevoegd na 4 minuten: De eventuele vervolgstappen na het opstarten van cd zijn hier al voldoende vermeld. Even zoeken en het zal je zeker lukken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100