Iedere keer als ik een map (afbeeldingen, documenten enz.) wil openen krijg ik de melding: 'Windows Verkenner werkt niet meer'. Iemand een oplossing?

Daarna komt de melding: 'Windows Verkenner wordt opnieuw opgestart'. Maar dat helpt allemaal niks, want vervolgens heb ik wéér geen toegang tot mijn mappen. Ik werk met Windows 7. Kan iemand die verstand heeft van dit soort dingen mij helpen? (Ik heb al op internet gekeken en er zijn meer mensen met dit probleem, maar alle antwoorden en oplossingen die worden aangedragen hebben betrekking op Windows Vista).

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij mij was het ooit een corrupt bestand wat in die map stond. Na verwijdering was het over. Toegevoegd na 34 minuten: Hier heeft iemand de oplossing, zie bron

Bronnen:
http://vistabits.nl/probleemoplossing/wind...

''systeemherstel'' proberen. Werkt dit niet? meldt dit even, dan zoek ik verder. Of als goedevraag.nl collega's het wel weten is dit natuurlijk prima! Heel mss hebt u hier iets aan? http://support.microsoft.com/kb/929135

Bronnen:
http://www.pcwebplus.nl/tsoft/w7systeemherstel.htm

Als u dit probleem nog steeds heeft, kan ik via Teamviewer remote acces gebruiken om het corrupte bestand te zoeken & het te verwijderen. Vaak helpt het niet om systeemherstel te doen in dit geval, want systeemherstel komt niet aan bestanden in de Geberuikers-mappen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100