Wie kan mij uitleggen hoe ik dit kan herstellen ? Deze digibeet heeft iets veranderd aan de instellingen van de computer.

Ik wilde mijn avatar veranderen , maar omdat ik dacht dat het niet gelukt was ben ik overal gaan zoeken. Ergens, maar ik weet niet meer waar heb ik iets verkeerd gedaan. Het gevolg is dat ik op Goeie vraag geen plaatjes én geen avatars meer zie. De lijnen met grijze en paarse bolletjes die het niveau aangeven staan lukraak op de pagina. Ik heb al systeemherstel uitgevoerd maar dat helpt niet. Als mijn dochter op haar eigen computer inlogt ziet ze gewoon mijn gewijzigde avatar. Het doet zich alleen voor op deze site, alle andere sites functioneren prima. Bij uitleg s.v.p. simpele bewoordingen hoe ik dit evt. kan herstellen.

Toegevoegd na 1 uur:
HET IS GELUKT !

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat je "plaatjes laden" enkel voor GV hebt uitgeschakeld. Dit kan je controleren door in de menubalk van firefox naar bewerken gaan en daar "voorkeuren" moet selecteren. In het venster wat tevoorschijn komt, klik je op de tab "inhoud". Dan staat er een vinkje bij Afbeeldingen automatisch laden, en daarachter een knop met "uitzonderingen". Als daarin het GV adres staat, deze even wissen en het werkt weer. Succes. Zie dat het hier een ander beeld geeft dan je beschrijft, maar misschien moet je het toch daar even proberen.

ik zou gewoon even de cache van je browser even leegmaken. Ga naar de menubalk EXTRA en klik op INTERNET-OPTIES. Onder het tabblad ALGEMEEN vind je de opties voor TIJDELIJKE INTERNET-BESTANDEN. Druk op de knop BESTANDEN VERWIJDEREN

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100