Wie weet meer over SHLWAPI.dll?

Ik wil graag AVG virusbescherming installeren op de oude pc van mijn dochter. De pc heeft Windows XP sp1 en nu moet ik van AVG eerst sp3 installeren. Maar als ik die wil ophalen van de Windows site staat er dat ik eerst IE moet upgraden naar versie 8. Die heb ik gedownload en ik wil het installeren, maar dan staat er: "Kan entrypoint van procedure SHRegGetValueW niet vinden in DLL-bestand SHLWAPI.dll"
Ik heb op internet al gezocht naar dat bestand en ik heb het oude shlwapi.dll bestand in C/Windows/system32 al vervangen door het nieuwe, maar het probleem blijft hetzelfde, weet iemand wat ik nu zou kunnen doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je PC is besmet. Ga naar de onderstaande link. Download MalwareBytes' Anti-Malware en sla het op je bureaublad op. Dubbelklik op mbam-setup.exe om het programma te installeren. Zorg dat er na de installatie een vinkje is geplaatst bij: [*]Update MalwareBytes' Anti-Malware [*]Start MalwareBytes' Anti-Malware Klik daarna op "Voltooien". Indien een update gevonden wordt, zal die gedownload en genstalleerd worden. [*]Zodra het programma gestart is, ga dan naar het tabblad "Instellingen". [*]Vink hier aan: "Sluit Internet Explorer tijdens verwijdering van malware". [*]Ga daarna naar het tabblad "Scanner", kies hier voor "Snelle Scan". [*]Druk vervolgens op "Scannen" om de scan te starten. [*]Het scannen kan een tijdje duren, dus wees geduldig. [*]Wanneer de scan voltooid is, klik op OK, daarna "Bekijk Resultaten" om de resultaten te zien. [*]Zorg ervoor dat daar alles aangevinkt is, daarna klik op: "Verwijder geselecteerde". [*]Na het verwijderen zal een log openen en zal er gevraagd worden om de computer opnieuw op te starten. Het log wordt automatisch bewaard door MalwareBytes' Anti-Malware en kan je terugvinden door op de "Logs" tab te klikken in het programma.

Bronnen:
http://www.malwarebytes.org/mbam.php

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100