Kan je IOS op een android zetten ?

3 jaar geleden kon het niet maar kan het nu wel ? Op een android telefoon bijvoorbeeld IOS draaien via Virtual box of via een andere manier ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee dat is niet mogelijk.

Met de computers/telefoons kan je altijd wel wat. Het zou wel kunnen dat je telefoon niet meer onder de garantie valt als je dat nog hebt. Stap 1. Open de iOS op Android-installatiebestanden op uw desktop of laptop.   Stap 2. Selecteer de map naar iOS te installeren op Android. Meestal programmabestanden voor Windows en applicaties voor de Mac.   Stap 3. Voer het installatieprogramma open iOS op Android. Stap 4. Sluit uw telefoon of tablet aan op uw computer met een USB-kabel. Hoewel alle compatibele kabels zal werken, raden we het gebruik van de originele kabel. Stap 5. iOS op Android zal uw apparaat herkennen. Controleer of het model van uw telefoon of tablet wordt weergegeven in het programma. Zo niet, probeer om te updaten naar de nieuwste versie van de software. Stap 6. Controleer de gewenste opties. Maak een back-up. Geen van uw foto's, video's of andere bestanden worden verwijderd tijdens de installatie van iOS op Android, maar het is beter om een back-up te hebben. U kunt ook kiezen tussen iOS 7 en 8. De nieuwste versie van iOS wordt standaard geïnstalleerd. Stap 7. Klik op Installeren en wacht tot het programma om iOS te installeren op je Android toestel. Stap 8. Zodra de installatie klaar is, zal uw apparaat opnieuw op te starten en je bent klaar! Toegevoegd na 35 seconden: In de bron staat meer informatie en welk bestand je nodig hebt.

Bronnen:
http://www.syncios.com/blog/how-to-install...

Dat kan niet nee want ios is niet UNIX based zoals android (let niet op die youtube filmpjes die uitleggen hoe t moed want dat zijn gwn roms (dus de afbeeldinge van hoe alles er uit ziet veranderd dan naar ios achtigen stijl maar je hebt dan gwn nog android)...)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100