Waarom kan ik niet meer kopiëren naar"documenten" ?

Als ik met rechter muisknop klik op" kopiëren naar" zijn er een aantal opties waaronder naar documenten,deze staat er nu niet meer bij.

Weet jij het antwoord?

/2500

De inhoud van dat menu is, verassend, gewoon een folder met snelkoppelingen. Mijn Windows staat in het Engels dus ik moet wat gokken qua namen, maar we proberen het. Als je in de adresbalk van Verkenner intypt: shell:sendto en dan enter, kom je als het goed is terecht in die folder (in appdata, roaming, etc). Hier zie dus dingen zoals Bluetooth, E-mail ontvanger, Bureaublad. Daar zou dus ook Documenten tussen moeten staan. Als dat inderdaad niet zo is kan je, nog steeds in Verkenner, een nieuwe snelkoppeling maken door de map Documenten er heen te slepen. Dat kan gewoon met je linkermuisknop, is de standaard actie voor die folder.

Nee, je moet het niet in de verkenner pasten, maar in de text box. Klik op Windows - R en dan daar shell:sendto Dan kom je in de sendto menu. En daar kan je dus inderdaad een nieuwe documenten snelkoppeling maken zoals mijn voorganger zei.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100