Als ik Windows 10 download behoud ik dan nog al mijn bestanden?

Als ik Windows 10 download behoud ik dan nog al mijn bestanden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik neem voor het gemak aan dat je installeren bedoelt. Als je Windows 10 installeert via de updater, zal je alle programma’s en alle bestanden behouden. Echter is een back-up altijd gewenst. Of je nu installleert of niet. Mocht je een clean install willen doen kan dat pas nadat je een upgrade hebt uitgevoerd. Bij een goede clean install vervalt wel alles van de installatieschijf/partitie.

in principe wel ik weet niet of er app niet compatible zijn maar dat gaat meestal op programma's waar jenadat windows 10 er op staat nog update voor komen maar aangezien dat allen programma's zijn zal dat geen probleem zijn voor je muziek films foto ed

Als je dat vanuit Windows 7 doet niét: - Windows Media Center wordt verwijderd. - Voor het afspelen van dvd’s is aparte afspeelsoftware vereist. - Bureaubladgadgets worden verwijderd. - Patience, Mijnenveger en Hartenjagen worden verwijderd. Microsoft heeft een eigen versie van Patience en Mijnenveger gepubliceerd onder de naam “Microsoft Patience-collectie” en “Microsoft Mijnenveger”. - Als je een USB-station hebt, moet je het nieuwste stuurprogramma via Windows Update of via de website van de fabrikant downloaden. - Als je Windows Live Essentials hebt geïnstalleerd, wordt OneDrive-toepassing verwijderd en vervangen door de inbox-versie van OneDrive.

Bronnen:
https://www.microsoft.com/nl-nl/windows/wi...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100