Macbook pro of windows laptop kopen? (bijna enkel voor studie)

hallo, Ik ga dit jaar beginnen met mijn 1ste academiejaar(rechten). Ik zou graag een laptop kopen maar zit nog te twijfelen. Wat ik op mijn laptop zou doen is enkel taken maken, surfen op het internet en misschien kleine games als football manager installeren. Eigenlijk wil ik een macbook pro kopen en daarop windows installeren zodat ik ook andere programmas kan downloaden. Denken jullie dat dit beter/verstandiger zal zijn dan een gewone laptop te kopen? iem enig idee of ervaring?
alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je toch windows er op gaat installeren zou ik een gewone laptop kopen. Je betaalt bij een MacBook namelijk voor dezelfde specificaties meer, omdat je graag met een Apple besturingssysteem wil werken ipv windows. Je kunt dan beter voor minder geld een net zo'n goede normale laptop kopen.

Het is wel handig dat je 2 besturingssystemen op één computer hebt, maar kan wel je computer verslomen. In deze situatie zal ik Windows 8.1/9 aanraden. Windows is meer geopend voor programma's. Als je iets met computers gaat doen (dat nu niet zo is) raad ik Linux aan.

In het bedrijfsleven wordt primair Windows gebruikt. Er van uitgaande dat je je wilt voorbereiden op een toekomst in het bedrijfsleven is Microsoft Windows de beste keuze. Daarnaast is mijn ervaring dat als ik bestanden ontvang van appel gebruikers er regelmatig meldingen komen dat bestanden niet geopend kunnen worden, waarschijnlijk doordat de betreffende gebruiker niet een algemeen formaat kies bij het opslaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100