waarom print mijn printer niet meer?

wil afprinten,maar zegt altijd usb is niet aangesloten, maar is wel aangesloten, kan niet afprinten omdat er geen apparaat is gevonden, printer is nog maar een jaar oud,

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je de drivers al geïnstalleerd?

ik denk dat de inkt op is

mijn printer hield er ook mee op zonder aanleiding. ik kwam er na veel moeite achter dat na herstarten van laptop de print er alsnog uitrolt!

Herstart Windows eens, en controleer of je dan wel kan printen. Werkt dit niet, volg dan onderstaande stappen. Grote kans dat het dan wel weer gaat werken. Sluit je printer is aan op een willekeurige andere USB poort. Controleer vervolgens in het onderdeel scanners/printers met de tool "Een printer toevoegen" of Windows een nieuwe printer heeft gevonden.

Omdat je zegt dat hij wel aangesloten is maar hij hem niet kan vinden raad ik je aan om volgende stappen uit te voeren: - Klik op de startknop en typ in de zoekbalk 'Apparaatbeheer' en open het - Open het submenu 'Universal Serial Bus-controllers' - Klik op het apparaat dat niet gevonden kan worden - Klik dan bij het menu 'Actie' op stuurprogramma's bijwerken De stappen die hierboven staan beschreven kunnen bij jou iets anders zijn maar mocht het apparaat dus echt niet herkend worden kun je dat in dit beheer in de meeste gevallen oplossen. Voor de zekerheid vraag ik het maar even: Als je een opdracht wilt uitprinter selecteer je dan ook de juiste printer?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100