wat is windows xp ondersteuning?

ik heb een pc met windows xp erop, maar ik heb laatst een waarschuwing gehad dat mijn windows xp ondersteuning 8 april 2014 verloopt. wat moet ik hiermee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vanaf 8 april 2014 zal je pc geen windows-updates meer krijgen. Beveiligingslekken zullen dus niet meer gedicht worden en het gebruik van dit besturingssysteem i.c.m. een internetverbinding wordt daarom extreem onveilig (welke browser of antimalwaretoepassing je ook gebruikt). Windows xp computers zijn meestal al wat ouder en voldoen meestal niet aan de specificaties voor windows 7. Upgraden is mogelijk een optie. Maar het kan ook goedkoper door windows te vervangen door een interessante linuxdistributie. Zelf had ik nog 3 pc's met windows xp. 1 ervan heeft nooit internetverbinding gehad. De 2de heb ik de internetverbinding van verwijderd zodat ik de windows xp erop kan laten staan en de 3de heb ik windows xp vervangen.

Een nieuwer Windows systeem op je pc laten zetten, want er komen geen beveiligingsupdates meer voor Windows XP. Dus komt er steeds meer kans dat jouw gegevens gehackt worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100