Is het mogelijk om alles van je pc af te gooien op het besturingssysteem na?

Hoe kan je alles verwijderen van een pc die draait op windows 7, zonder windows 7 zelf te verwijderen?

Toegevoegd na 13 minuten:
Ik als merk een Compaq computer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Theorerisch kan dat, maar in de praktijk is het véééél eenvoudiger de schijf leeg te maken en het besturingssysteem opnieuw te installeren. Wanneer je je pc nieuw gekocht hebt en windows was voorgeïnstalleerd, dan zal er waarschijnlijk een recoverypartitie of -CD aanwezig zijn. Google eens op "recover image" en het merk en type van je PC. Dan zul je vast de juiste instrukties vinden. Wanneer windows niet is voorgeinstalleerd door de fabrikant, dan zul je het zelfde truukje uit moeten halen als toen de pc voorheen werd geïnstalleerd. Een stap-voor-stap verhaal vind je hier: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html

wat heb je voor pc? Als je bijvoorbeeld een dell hebt kun je via de recovery partitie alles op je computer terugzetten naar het moment ten tijde van de aankoop van je pc.

Alles eraf gooien lukt je nooit, er blijf van alles achter in het register of je zou het register handmatig bij moeten werken maar dat vereist echt kennis. Beter is PC te formatteren en Windows 7 opnieuw te installeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100