Ik heb ios7 Beta al een tijdje maar nu hij officieel uitgebracht is wil ik hem graag overzetten naar de originele maar ik krijg geen update.. Wat nu?

Weet jij het antwoord?

/2500

volgens bronnen kan het zijn dat jij het niet meer hoeft te doen omdat het hooguit om een versie nummertje gaat (golden master ??) maar ik kan alleen maar zeggen probeer het later nog eens ? het is razend druk op dit moment lijkt mij Ik ben op het ogenblik ook bezig en het duurde even voordat je idd de melding krijgt dat de update beschikbaar is hij is nu op 2 uur resterend (nagelbijt nagelbijt) Ik lees ook iets over genoeg ruimte vrij maken voor het update bestand 2,9 gig ??? Hopelijk loopt ie daar bij mij niet op vast. kan ik nog eens overnieuw (ziet bui al hangen )

Bronnen:
http://www.iphoneclub.nl/

Dit kan je doen door het IPSW bestand te downloaden uit de Developer Portal en dan manueel te installeren via iTunes 11.1. Aangezien je de beta draait ga ik ervan uit dat je Ontwikkelaar bent.

ik heb het zelfde maar ik ben geen ontwikkelaar, maar ik hoorde van een vriend dat ik dan moest betalen maar dat ik wil ik helemaal niet. ik was gewoon nieuwsgierig hoe het was en vond het best stoer om het eerder te hebben dan de rest maar ik kom nu niet meer van mijn 'ontwikkelings-account' af. hoe kan ik hier weer een normaal account van maken?

Het is heel simpel... Gewoon je telefoon aan je computer hangen met iTunes. Deze zal detecteren dat je nog niet de nieuwste versie hebt van iOS 7(bèta's hebben een lager intern versienummer dan 11A465) dit is te vinden bij algemeen -> info. Na de update moet alles gewoon werken als in de beta (maar dan nog beter

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100