Ik wil mijn internet explorer terug op mijn laptop, hoe doe ik dit?

Vroeger gebruikte ik steeds google chrome maar deze werkte niet meer zo goed ik kreeg steeds de foutmelding dat google chrome was vast gelopen. Daarom besloot ik om het te verwijderen. Na het te verwijderen kwam ik tot de conclusie dat ik nu helemaal niet meer op internet kon want internet explorer vond ik nergens meer terug..
Dan heb ik maar firefox gedownload op een andere pc en dit op stick gezet en zo kon ik weer op het internet. Maar hoe krijg ik mijn internet explorer terug op mijn pc ?
Als ik het download krijg ik steeds foutmeldingen.. welke versie ik ook probeer.
Hopelijk kunnen jullie me verder helpen!
Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Internet Explorer is zo goed als niet te verwijderen zonder je besturingssysteem in de war te gooien. Typ in de zoekbalk onder start (of in zoeken in de charmsbalk als je Windows 8 gebruikt) iexplore.exe. Als het goed is komt nu Internet Explorer weer te voorschijn. Mocht je IE echt helemaal weg zijn dan kan je via Windows Update deze opnieuw binnenhalen. Mocht dit allemaal niet werken laat dan even weten welke foutmeldingen je allemaal krijgt.

welke foutmelding krijg je als je internet explorer (IE) probeert te downloaden?

Ga naar deze computer, /C: windows, programfiles X86, IEexporer, ie exe . hierop klikken zou ie terug moeten zijn. Vraag me alleen af wat je denkt beter te kunnen met IE als met andere browsers.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100