Mijn laptop viel uit en ik krijg hem niet meer aan wat kan ik hier aan doen?

Ik zat gisteren op mijn laptop en ineens viel hij uit. Ik dacht dat hij leeg was maar na het opladen deed hij het nog steeds nog. Ik heb verschillende dingen geprobeerd zoals accu opschonen maar niks helpt. Hoe kan ik mijn laptop weer aan de praat krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het zou zomaar kunnen zijn dat je laptop met het warme weer buiten (en dus binnen ook warmer is) te heet is geworden en er hierdoor elektronische componenten beschadigd zijn, zoals je moederbord of processor. Indien je garantie heb kan je terug naar de winkel waar je deze vandaan hebt. Tevens heb je na de fabrieksgarantie nog steeds recht op reparatie door de verkoper indien de laptop niet aan je verwachting voldoet qua levensduur. De laptop heeft een economische levensduur van 5 jaar. Voor meer informatie omtrent je eventuele rechten voor garantie/reparatie zie de link hieronder.

Bronnen:
http://www.consuwijzer.nl/elektronica/onte...

Accu opschonen maakt eigenlik niks uit, je laptop doet het normaal gezien ook aan de netspanning zonder batterij. Ik vrees dat je laptop kapot is. Tip: niet meer op zitten ;-) Toegevoegd na 56 minuten: Edit: ben je zeker dat de adapter nog werkt?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100