Windows 7 32 bits start niet meer op, hoe los ik dit op?

De systeemherstel gaat niet want hij heeft geen backup en ik kan ook kiezen voor stuurprogrammas voor herstel gebruiken waarmee u problemen met het starten van windows kunt oplossen. Selecteer het besturingssysteem dat u wilt herstellen.
Klik op stuurprogramma's laden en installeer stuurprogramma's voor uw harde schijf als uw besturingssystem niet wordt weergegeven. En dan staat er stuurprogramma's laden en volgende. Bij stuurprogramma's laden krijg ik een scherm voor het kiezen van een bestand en volgende een scherm. opstartherstel (werkt ook niet), systeemherstel (lukt niet), herstellen met een systeeminstallatiekopie(is dit een optie?) en afsluiten en opnieuw opstarten. Wat moet ik doen!!? Ik heb hem dadelijk nodig en ik kan helemaal niks :S Help me pleasse

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heel dat gedoe met systeemherstel COMPLEET vergeten; heeft bij geen enkele Windows-versie ooit goed gewerkt. Gewoon je installatie-cd opstarten en Windows opnieuw installeren. Op een gegeven moment kan je kiezen om de betsaande bestanden te laten staan of een geheel frisse versie te installeren. Kies voor bestanden laten staan. Als het goed is kan je dan over 40 minuten weer aan de slag!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100