hoe zet ik een film via mijn mac op usb die windows kan lezen?

Ik wil een film van 8 gb op mijn usb zetten van 16 gb alleen geeft hij aan dat het volume niet goed is en als ik de usb formatteer naar een ander type kan mijn mac of windows het weer niet lezen hoe moet ik dit doen?
Ik kan geen programma,s installeren op mijn Windows alleen Mac.

Toegevoegd na 6 dagen:
Het is een bestand groter dan 4gb

Weet jij het antwoord?

/2500

Formateer de usb stick in de windows pc (als dat nodig is ) dus NTFS Download en installeer vervolgens op de mac een trail versie van tuxera Deze mag je officieel 15 dagen gebruiken (probeer maar niet te zoeken naar gratis versies of zo dat werkt voor geen meter) er zijn nog wel wat oude onafgemaakte projectjes die veel belovend zijn maar in de praktijk,.... helaas gebruik maar gewoon deze zolang het kan kun je de film moeiteloos van windows naar mac of andersom zetten

Bronnen:
http://www.tuxera.com/products/tuxera-ntfs...

Je kan via een mac , door naar "Schijfhulpprogramma" ("Disk Utility" in het engels) te gaan , je USB stick formatteren naar 'MS DOS (FAT)' structuur. Op deze manier heb je dan een USB-stick die zowel door MAC als Windows kan worden gelezen. "Schijfhulpprogramma" is te vinden in Programma's > Schijfhulpprogramma , of via spotlight.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100