Waarom krijg ik geen toegang tot bepaalde websites?

Sinds vandaag is het opeens dat er een aantal websites niet meer bereikbaar zijn. Ze laden heel lang en daarna krijg je opeens de melding: Oeps website kan niet worden gevonden, terwijl die het gister nog wel deden.

Ook als ik vraag aan andere om naar die sites te gaan, krijgen hun gewoon de pagina wel geladen..

Ik heb m'n cookies al delete, en pc opnieuw opgestart. Ook heb ik via de mobiel en via de andere computer geprobeerd om op deze websites te komen, echter blijven ze allemaal laden..

Ik heb dit geprobeerd in Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer versie 9.

Kan het liggen aan mijn internet? of aan de computers? of aan wat?

Voorbeeld is dat mijn broertje geen Habbo kan spelen. (Site voor Tieners)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Meestal is dit opgelost als je even je DNS cach opschoond DNS staat namelijk voor domain name system. Toegevoegd na 2 minuten: ben vergeten te zeggen hoe je dat moet doen. Maar op deze website vindt je een makkelijke uitleg http://www.mandersonline.nl/windows7/tip007

Om je te kunnen helpen is het handig om de volgende vragen te beantwoorden. Wat is je internet provider? Welke sites probeer je te benaderen? Zijn het steeds de zelfde sites welke niet willen laden? Controleer of er werkzaamheden zijn bij je provider. Controleer m.b.v. je mobiel of de site daarop wel laden (gebruik dan niet je internet van thuis)

Zet je router uit en wacht 10 seconden. Zet hem weer aan en probeer als je op sites kan. Indien dit niet werkt is het mogelijk dat je firewall het blokkeert. Bekijk even je firewall instellingen en welke sites hij toestaat of niet toestaat.

De client gebruikt inderdaad flash, soms, bij mij heel vaak, werkt het ook cookies en geschiedenis te verwijderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100