hoe verwijder ik linux deepin uit mijn computer zonder de computer beschadigen?

ik wil linux deepin graag uit mijn pc verwijderen zonder windows vista kwijt te raken en dat mijn pc stuk gaat alle hulp is welkom graag niet van die moeilijke wooden die ik dan niet snap maar stap voor stap en duidlijk alsvast bedankt :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet dat je Ubuntu gewoon letterlijk net als een programma kan verwijderen. Maar waarom Linux verwijderen je kan beter windows vista weg doen en linux houden :P Toegevoegd na 50 minuten: Ik weet niet of je je harde schijf hebt gesplit en daar ergens linux op hebt gezet anders is het vrij simpel format de schijf waar linux op staat verwijder de schijf en voeg het weer toe aan je C:

Beste Samuel109, Om je te kunnen helpen, zou het erg handig zijn als je kunt uitleggen 'hoe' je die deepin-linux hebt geïnstalleerd op je PC. Heb je een dual-boot Deepin / Vista pc gemaakt? Wat is nu je bootloader? Is het een optie voor je om Vista op nieuw 'vers' te installeren? Deepin linux is de Chineese variant op Ubuntu. Dus alle tips rond dit onderwerp, die voor ubuntu zijn, zullen bij jou ook werken. http://www.makeuseof.com/tag/how-to-safely-uninstall-ubuntu-in-windows-dual-boot-environment/ http://quainttech.blogspot.nl/2007/05/how-to-remove-ubuntu-from-vista-dual.html http://askubuntu.com/questions/106481/uninstalling-ubuntu-from-dual-boot-change-bootloader Maar bij alle opties heb je de Vista-cd nodig om je bootloader opnieuw te installeren. http://www.youtube.com/watch?v=Z6I6xv8BNoc Deze video belooft het zonder (Windows installatieCD) te doen Het gebruikt http://download.chip.eu/nl/EasyBCD_807440.html http://neosmart.net/EasyBCD/ Ik ben geen Windows gebruiker, nooit geweest ook, dus meer dan deze hints kan ik je niet geven. Hopelijk heb je er toch wat aan. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100