Hoe kan ik het driver probleem van de draadloze netwerkaart van een HP 6715b oplossen?

"Ik heb een HP Compaq 6715b notebook die ik opnieuw heb geïnstalleerd met Windows xp pro, alles werkt prima maar de WLAN kaart blijft op gedeactiveerd staan, als de notebook op slaapstand gaat en weer "tot leven komt" geeft de notebook mij even de WLAN verbinding maar dan geeft hij aan "Hardware kan veilig worden verwijderd" "Apparaat broadcom 802.11 Multiband-netwerkadapter kan nu veilig uit het systeem worden verwijderd", en dan is de WLAN verbinding weer weg. Ik heb de laatste driver van HP site al gedownload maar ook dit verhelpt het niet, heeft iemand hier ervaring mee?"

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoek even naar een driver applicatie die automatisch al de juiste drivers downloadt en installeert. Gebruik drivergenius of iets soortgelijks. Weet niet of de app nog gratis is, maar anders zijn er genoeg freemium Apps die je kunt vinden via Google. Zo los ik mijn driver problemen altijd op.

Kan zijn dat de laatste drive bugs heeft ik zou eerst even een oudere versie uitproberen misschien dat die wel goed functioneert.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100