Waar gaan gedownloade bestanden via Internet Explorer op Windows 8 heen?

Ik had een liedje gedownload op de Internet Explorer app die automatisch op Windows 8 zit. Ik downloadde het liedje van mediafire.com, en toen het klaar was opende mijn computer automatisch 'muziek' en speelde het liedje af. Ik kan het nu alleen nergens terug vinden, ook niet in mapjes/bibliotheken op het bureaublad. (windows verkenner). (Dus ook niet in het mapje 'downloads').
Waar kan ik dit nu terug vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als hij niet bij favorieten: downloads staat zoals je aangeeft kan je er het beste naar zoeken. Gebeurd mij namelijk ook altijd. Bij computer de c schijf aanklikken en dan rechtsbovenin de titel aangeven en zoeken en dan komt hij als het goed is vanzelf tevoorschijn met de locatie erbij

Probeer een keer te kijken in de "temp" map van je computer. Ga naar C:\ , gebruikers (of users, ligt aan de ingestelde taal) , en kies jouw eigen map. Dan moet je naar de map 'appdata', maar deze is standaard verborgen bij windows. Ga naar Mapopties (Bij windows 8 onder het kopje beeld, helemaal rechts), ga naar weergave en scroll helemaal naar onder. klik op het bolletje voor "verborgen bestanden, mappen en stations weergeven" en klik op OK. Nu ga je naar de map appdata, en vervolgens naar local. scroll naar onder, en klik op de map 'temp'. Kijk of je bestandje hier tussen staat!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100