xp of vista??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je voor vormgeving wilt gaan kies dan Windows 7. Lijkt veel op vista (is door ontwikkeld) maar "vraagt" minder van je PC. Wil je echter gaan voor betouwbaarheid kies dan voor XP. De laatste versie(s) zijn altijd nog beter dan de huidige Vista of Win 7 verzsies.

ik hou het het liefste bij xp. dat ben ik nou eenmaal gewend en bevalt me goed. vista had geloof ik ook nog wat probleempjes met programmas die er niet op werken enzo

Ik werk met beide erg fijn! Thuis XP, hier op de zaak Vista. Vind persoonlijk de vormgeving van Vista mooier.

Ik zou eerder gaan voor XP of Windows 7. Windows 7 is een doorontwikkelde versie van Vista en werkt volgens de meeste gebruikers net beter, sneller en stabieler dan vista. Ik zou voor Windows 7 gaan, XP is prima, maar uiteindelijk zal ook XP niet meer geupdate worden en Windows 7 zal dus nog veel langer van updates worden voorzien.

Vista=Bagger! Liever Windows 7 en anders XP.

Macosx. Op een intel-Mac (dat zijn ze tegenwoordig allemaal) kan je daarnaast ook XP of Vista op de computer zetten, maar daar zul je, eenmaal werkende met MacOSX, nooit gebruik van (willen) maken.

XP Of W7 Vista ziet er leuk uit maar daar blijft het bij de rest is@#$%^& Bij mij draait alles op XP met een vista jasje, zo snoep ik van twee walletjes ;-) W7 heb ik als dual boot, maar ik start eigenlijk altij in xp op.

Vergeet XP, vergeet Vista. Windows 7 is veel beter! Als je systeem Vista aankan, kan het zeker ook Windows 7 aan... Doe er je voordeel mee.

Vista of Windows 7 gebruik het al jaren en wil echt geen xp meer.

XP en dan nog eerder '98 of 95 of 3.1 dan Vista!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100