Waarom gaat mijn computer van standby niet meer aan?

Mijn computer heeft de laatste tijd een vreemd probleem, namelijk dat wanneer het beeldscherm uit gaat de computer ook in een standby/slaap-achtige modus gaat. Dit staat overigens niet zo ingesteld (alleen dat de monitors uit gaan na een tijdje, maar de computer hoort gewoon door te draaien).

Als ik mijn werk wil hervatten is dat niet meer mogelijk. Mijn linker monitor schakelt nog wel naar actief en geeft zwart beeld, maar mijn rechter monitor schakelt niet eens meer in.

cntrl+alt+del werkt niet
Aan/uit knop werkt niet
Muis verhelpt het niet

Weet jij het antwoord?

/2500

Kijk via energiebeheer de instellingen nog eens na. Wat je ook nog kunt doen is in de root van je c: schijf staat een hiberfil.sys bestand verwijder dit als de computer is opgestart. Het kan zijn dat dit bestand corrupt is. Zie je het bestand niet zet dan via de verkenner in het menu extra en dan op map opties, dan het tabblad weergave en zet daar aan dat verborgen en systeem bestanden weerveven aan. Daar na zie het bestand wel. Gebruik ook het programma cclean dit is gratis en via google makkelijk te vinden dit programma scant je computer en verwijdert veel junk waarvan je neit eens weet dat je het op je pc hebt staan. Om de computer uit te zetten als hij is vast gelopen houdt dan de aan\uit schakelaar 4 sec. ingedrukt dan gaatt de pc wel uit. succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100