Hoe kan ik mijn laptop weer aan de gang krijgen!?

Hallo,

Ik heb een probleem. Mijn computer deed de laatste tijd heel raar. Elke keer als ik hem opstarte moest hij een startup repair ofzo doen. Soms deed dat het ook niet en moest ik een system restore doen. Nu start hij helemaal niet meer op! Ik kan zoveel system restores of start up repairs doen als ik wil maar hij start met geen mogelijkheid meer op! Hoe krijg ik mijn laptop weer aan de gang!?

Gr,
Anouk

Weet jij het antwoord?

/2500

ik zou hem wegbrengen, denk dat er iets is in het systeem zelf wat stuk is.. je kan daar dan niet veel aan doen, is te ingewikkeld en heb je apparatuur voor nodig om het op te lossen. Dus gwoon even naar de elektronica op de fiets, en zorgen dat ze er naar gaan kijken.. zelf kan je denk ik niet veel mee doen, helemaal niet een laptop, die zijn nog ingewikkelder dan een bom!

Lieve Anouk, Dit zijn 2 dingen die je ook zou kunnen doen: Ga naar de winkel waar je je laptop hebt gekocht en vraag aan de verkoper wat er mis met je laptop is of koop een nieuwe.

Er kan van alles aan de hand zijn, varierend van virussen tot een gebakken harddisk. Als je een beetje handig bent met je laptop, kun je op een andere plek Hiren's boot cd downloaden en uitgebreid laten diagnostiseren wat er mis is met je laptop. Als je niet zo handig bent met je laptop, kun je dit beter door een handig mannetje laten doen.

Bronnen:
http://www.hirensbootcd.org/download/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100