Tot wanneer is Windows 7 Professional 64-bit (OEM, English) verkrijgbaar?

Binnenkort komt Windows 8 uit, maar op mijn nieuwe computer wil ik Windows 7 installeren (Professional, 64-bit, OEM, English).

Tot wanneer is deze Windows-7-versie verkrijgbaar?
 

Toegevoegd na 33 minuten:
 
Het gaat om een desktop. Ik wil Windows 7, maar ik wil de DVD's hebben, zodat ik het zelf kan installeren.
 

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat windows 8 gewoon naast windows 7 te koop zal blijven voor ene lange tijd er is dus echt nog geen datum te zeggen dat het niet meer te koop zal zijn. Je kan zelf windows xp nog gewoon verkrijgen los zeg maar Ik kan me voorstellen dat ze als je een nieuwe laptop wilt kopen deze al snel wordt aangeboden met windows 8 in die overgang fase zal er waarschijnlijk gewoon windows 7 opstaan met een gratis mogelijkheid of wellicht klein bedrag upgrade die hoef je dus niet te nemen. Maar goed als je een windows 7 laptop wilt kopen dan is het na 26 okt waarschijnlijk nog maar een tijdje dat het beschikbaar is a aangezien ze waarschijnlijk als snel overstappen al was het alleen maar om reclame en hype gedoe maar als los besturing systeem kan je het nog jaren lang kopen hoor. ik vraag me af of windows 8 op laptops een hit zal zijn op tablets en touchscreen zal het waarschijnlijk beter lopen.

Een oem versie van Windows 7 mag niet aan een consument verkocht worden, deze mag alleen geïnstalleerd op 1 computer geleverd worden. Wat jij nodig hebt is de retail versie en deze zal tot ver in 2013 beschikbaar blijven. Windows 8 krijgt een andere verkoopregeling, daar kun je een system builers version voor kopen, deze mag dan wel aan consumenten verkocht worden.

Een OEM versie kun je voorlopig nog gewoon kopen als consument. Het OS is dan wel computergebonden. (Retail kun je meenemen naar een andere computer). Overigens is de nl-versie is op het moment goedkoper.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100