is het noodzakelijk dat windows 7 ELKE keer bij afsluiten updates gaat installeren, of kan je dat ook anders instellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is geen probleem een afsluit sessie gewoon uit te stellen maar ja het zal uiteindelijk toch moeten maar je kan de updates wel handmatig plannen

Neen, absoluut niet. Microsoft gaat van 2 dingen uit: 1. dat de gebruikers volslagen dom zijn 2. dat alle Windows updates volstrekt noodzakelijk zijn Gewoon in eigen beheer houden: Ga naar Control Panel, dan System and Security dan Windows Update dan kies automatic updates turn on/off en volg de schermen en klik alles automatisch af!

Ja, Je kan het uitzetten. Maar toch zou ik hem laten gaan. De pc gaat tenslotte dan toch meteen vanzelf uit. En er zitten 9 van de 10 keer wel goede updates bij. Het scheelt jou tijd.

Als je net een nieuwe pc/laptop hebt gekocht moet ie idd nog heeeel veel update van updates die bijv. Ik een halfjaar geleden al heb gehad.. Ook kan je pc update omdat je een nieuwe programma(s) hebt gedownload.

Is inderdaad nergens voor nodig. Alleen moet je even instellen dat je de updates wel gemeld wil krijgen, maar zelf bepaalt of en wanneer je ze installeert. Ga naar Windows Update, kies instellingen wijzigen, bij het dropdown menu kiezen voor de derde optie (zelf bepalen). Je krijgt dan regelmatig een popupje met de mededeling dat er wat is, komt het je uit, installeren, heb je geen zin, wegklikken, komt wel weer een keer voorbij.

Ctrl + Alt + Del, afsluiten. Dan downloadt Windows 7 geen updates.

Maar updates zijn wel belangrijk ik doe het toch waneer het gevraagd wordt!!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100