Wat is er aan de hand met mijn MacBook. De cursor hapert en is traag.

Het navigeren met de cursor gaat niet soepel. Als ik hem wil verplaatsen gaat dat niet een vloeiende beweging. Herkent iemand dit en wat doe ik er tegen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je bent niet de enige de laatste tijd is mijn macmini ook traag vooral als ie uit slaapstand moet komen. na een tijd gaat het wel weer maar duurt een eeuwigheid ik heb er 2 gig RAM in dus wellicht dat er toch wat extra in moet ? Toegevoegd na 7 minuten: misschien heb je hier wat aan ? ik weet niet of je screensaver gebruik ? ik weet het zelf ook niet maar gellof dat ik er wel ooit eentje heb gedownload maar op dit moment niet gebruik wellicht trekt ie toch resources ? Toegevoegd na 14 minuten: Ik had 3d earth lite er op ? Heb ik er af gehaald alhoewel ik het niet gebruikte lijkt het alsof het weer wat sneller is ? maar ja na een hele tijd langzaam te werken is het op een gegeven moment wel weer goed dus wellicht is het niets maar screensavers zijn volgens mij de boosdoeners Toegevoegd na 2 dagen: hmmm het probleem blijfr oo kdaarna terug komen erg frusteren het enige dat een tijd lang helpt is hem weer uit en aan te zetten. ow ja ik heb nu het tooltje Ram optimizer lite er op staan hopelijk help dat een beetje maar ik zit er toch aan te denken er 4 gig in te zetten ik weet niet of deze 8 gig aan kan ? het komt nogal precies met mac dus als je ook tot deze conclusie komt WEES DAN ABSOLUUT VERZEKERD DAT JE HET JUISTE GEHEUGEN TYPE HEBT let vooral op de mhz

Bronnen:
http://www.macworld.com/article/1163410/bu...

Maak je Computer eens fysiek schoon met een kwast en een stofzuiger, haal eventueel als je het kunt/durft alle klepjes aan de onderkant los en stofzuig en kwast deze goed uit. Haal ook een kwast onder de muis door en krab met je nagels de pootjes van de muis schoon. Bij een balmuis moet je de bal eruit halen en de stangetjes die je dan ziet voorzichtig schoon krabben met een mesje en ook de paatjes schoonmaken. Eventueel kun je tegen een kostprijs dit door de Apple store laten doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100