Mac os x leopard installeren, maar is deze installer wel normaal?

Hallo iedereen.

Alleen ik krijg het natuurlijk weer voor mekaar: ik heb mijn mac gecrasht.
Dus ik was vanplan mac os x leopard te installeren met de retail dvd, ik heb nog nooit de os x installer gezien, maar ik vind m vreemd...

Ik stop de dvd erin. Ik hou c vast tijdens het aanzetten. Ik selectee cd boot. Hierna herstart ie en komt er een zwart scherm met witte letertjes.

" loading kernel................
Loading drivers................."

En dan nog een hele boel, daarna springt het beeld om en zie je de os x achtergrond met alleen een ronddraaient pijltje. Hier blijft hij hangen.

Is dit normaal? Of is er iets mis met de dvd??

Thanks, dominique.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je vermeldt niet welke Mac je hebt, maar om te beginnen lijkt het me handig om eerst even te controleren of jouw Mac wel geschikt is om OS X Leopard te installeren. Zie: http://support.apple.com/kb/HT3759?viewlocale=nl_NL# Voldoet je Mac aan de eisen, dan kun je eens verder kijken op deze pagina: http://www.apple.com/nl/support/leopard/# Kom je er dan nog niet uit, bel dan naar 0800 - 0200 570 voor ondersteuning/reparatie. Succes!

Bronnen:
http://support.apple.com/kb/HT3759?viewloc...
http://www.apple.com/nl/support/leopard/#

Als je de goede mac gebruikt is dit niet normaal. Ik heb snow leopard op mijn macbook 2007 geïnstalleerd. Dat zag er typisch apples uit. Prachtige details en alles. Draai onderhand alweer op lion :)

Bronnen:
Eigen ervaring

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100