Waarom moet je het besturingsystheem continu aanpassen?

Ik heb 4 jaar een computer gehad windows vista nu heb ik windows 7 ultimate waarom kan je niet bij je vertrouwde besturingsystheem blijven

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan alleen als je, zeg maar zonder internet "stand alone"wil/kan werken. Dan kan je net zolang door gaan tot de hardware uit elkaar valt. Echter... Als je op internet en of email wil, heb je te maken met de volgende zaken: _Er blijken fouten te zitten in je huidige software, die met name beveiligingsproblemen kunnen op leveren. Dus upgrade/patchen. _Je moet een virus scanner hebben, die i.v.m. telkens nieuw ontwikkelde virussen, steeds geupdate moet worden. _Websites die je bezoekt, gebruiken de nieuwste technieken, die vereisen dat jij de nieuwste browsers (ie9) installeert, plus de nodige plugins die je ook moet updaten. _De "wereld" gebruikt b.v. de nieuwste word versie, die jij op een gegeven moment niet meer kan bekijken met je oude word versie, dus moet jij ook upgraden. _Met al die updates, word je oude pc te zwaar belast en moet je ook nog eens je hardware upgraden. En zo is het cirkeltje rond.

Natuurlijk kan dat en je bent niet verplicht te upgraden! Je mist dan alleen wel verbeteringen en nieuwe functies. Windows 7 is zeker beter dan Windows Vista. Het besturingssysteem wordt constant doorontwikkeld en verbeterd. Naast grote wijzigingen zoals van Vista naar Windows 7 brengt Microsoft ook kleine updates uit om de beveiliging te blijven verbeteren. Deze updates krijg je via Windows Update binnen. Ook programma's passen zich aan het nieuwe systeem aan. Alleen zal op een gegeven moment de hardware achterblijven bij de ontwikkelingen. Op een oude computer kan je op een gegeven moment - vaak - niet meer een heel nieuw besturingsysteem zetten, bijvoorbeeld als de systeemeisen veranderd zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100