Mijn MB was vandaag via de Wi-Fi op school extreem hoog, hoe kan dit?

Vandaag was mijn MB gebruikt via.de wifi op school op mijn mobiel 500MB! Dit kwam vooral door apps "op de achtergrond" waar ik dus geen invloed op kan uitoefenen.. hoe.lan dit? (Gemeten.met KPN mb meter app, android)

Toegevoegd na 58 seconden:
Het ging hier overigens om.het downloaden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je die apps zelf geinstalleerd hebt heb je er wel invloed op: gooi ze eraf. Op sommige (android) telefoons kun je de achtergrond sync en download uitzetten: doe dat dan ook. Zonder verdere informatie over je telefoon en over welke apps het zijn is het lastig helpen natuurlijk.

ik zelf gebruik onavo om bij te houden hoeveel internet ik gebruik, deze slaat dat op per app. verder heb je een zooi "task killers" voor android, deze kan je gebruiken om die achtergrond meuk af te sluiten.

Ik snap het probleem en ik zou Mobile Utilities & Task Killer"van norton gebruiken, zelf gebruik ik deze ook en werk zeer goed hier de download link van de google playstore https://play.google.com/store/apps/details?id=com.symantec.monitor&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zeW1hbnRlYy5tb25pdG9yIl0.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100