Ik heb sinds 2 maanden een nieuwe laptop, maar nu krijg ik heel de tijd de melding dat ik Silverlight moet downloaden. Hoe kan dit?

Als ik soms inlog via mijn Magister (school cijfers, hw, etc.), krijg ik de melding dat ik Silverlight moet downloaden. Maar dat had ik een vorige keer al gedaan. Daardoor kreeg ik ook de melding nadat ik hem weer opnieuw had gedownload dat ik hem al heb gedownload. Hoe kan dit toch, want nu komt ik niet in Magister. Het verschilt, soms doet hij het een hele dag niet, dan 1 keer niet , herstart ik het en doet hij het wel. Ik snap echt niet wat er aan de hand is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zie dat je niet weet wat het verschil is tussen 32 en 64 bits. Nu weet ik niet precies hoe ik het het best uit kan leggen maar heb even dit stukje gevonden:" De termen 32-bits en 64-bits hebben betrekking op de manier waarop de processor (ook wel CPU genoemd) van een computer omgaat met gegevens. Met de 64-bits versie van Windows worden grote hoeveelheden RAM-geheugen (Random Access Memory) effectiever verwerkt dan met een 32-bits systeem. Volgensmij doet een 64bits systeem meerdere dingen tegelijk, zonder onderling last van de handelingen te hebben. Aangezien je 64bits draait.. Op de link hieronder kan je microsoft silverlight voor 64 bit downloaden http://www.x64bitdownload.com/downloads/t-64-bit-microsoft-silverlight-download-fqanqdsr.html Hoop dat dit je probleem oplost, Succes!

Je kan silverlight niet gebruiken in de 64Bits versie, open even explorer in 32Bits versie en download dan silverlight. Dan doe deze het wel, de software is namelijk niet compatibel met 64Bits.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100